Cum ne desfășurăm activitatea în afaceri

Valorile de bază ale Lilly – integritatea, excelența și respectul pentru semeni ne ghidează în tot ceea ce facem. În calitate de promotori ai culturii și reputației companiei, MANIERA în care ne desfășurăm activitatea este la fel de importantă ca și FELUL activităților pe care le desfășurăm.

Timp de aproape 140 de ani am abordat activitatea companiei cu un profund simț al responsabilității față de clienții noștri – pacienți și familiile acestora, medici și celelalte tipuri de personal medical, proprii angajați, acționari, furnizori, parteneri de afaceri, precum și față de comunitățile locale în care activăm.

În calitate de companie farmaceutică de vârf, noi căutăm răspunsuri la unele dintre cele mai urgente și nerezolvate nevoi medicale ale lumii. În activitatea de descoperire și dezvoltare de produse farmaceutice se utilizează testări riguroase care respectă cele mai înalte standarde științifice și etice. În esență, ne străduim să creăm produse care să îndeplinească angajamentul pe care îl poartă cu sine simbolul „Lilly”.

Angajamentul nostru presupune excelența. Politicile și procedurile companiei depășesc adeseori nivelul impus de legislațiile locale și de codurile de conduită ale industriei. Astfel, au fost stabilite politici și proceduri interne stricte pentru a ne asigura că orice interacțiune cu partenerii sau alte părți interesate – fie că sunt furnizori de servicii medicale, organisme guvernamentale de reglementare, grupuri de susținere pentru pacienți, și altele asemenea – se desfășoară conform celor mai înalte standarde etice.