Cu ce ne ocupăm

Lilly îmbină preocuparea pentru binele semenilor cu aplicarea descoperirilor științifice din domeniul medical, aducându-şi astfel contribuția la îmbunătățirea vieții oamenilor din întreaga lume.
Ne concentrăm pe cinci domenii globale de activitate: medicamentele biologice, diabetul, oncologia, piețele în curs de dezvoltare și sănătatea animalelor. Continuăm de asemenea să desfășuram și alte proiecte științifice inovatoare și să căutăm noi oportunități dincolo de categoriile de boli pe care le cercetăm în prezent.

Medicamentele biologice
Segmentul de medicamente biologice este cel mai vast dintre cele cinci domenii de activitate ale Lilly, reprezentând aproape jumătate din moleculele aflate în fază de dezvoltare până acum. Acest segment include: bolile auto-imune, bolile cardiovasculare, bolile musculo-scheletale, neuro-științele și urologia.

Diabetul
Lilly își menține angajamentul de a veni în întâmpinarea nevoilor în continuă schimbare ale persoanelor care suferă de diabet zaharat; aceasta se concretizează prin medicamentele și programele de educație și susținere puse la dispoziție, precum și prin investițiile efectuate într-unul dintre cele mai largi portofolii de noi molecule pentru tratamentul acestei boli, creat vreodată.

Oncologia
Fiind una dintre cele mai mari companii din lume care activează în domeniul oncologiei, Lilly pune accentul pe accelerarea inovației și pe îmbunătățirea rezultatelor pentru fiecare pacient în parte. Compania se mândrește cu unul dintre cele mai largi portofolii de produse specifice din industrie.

Piețele în curs de dezvoltare
Lilly se străduiește să ofere medicamente inovatoare care să răspundă nevoilor de tratament încă nerezolvate din întreaga lume. La acest nivel activitatea se desfășoară prin intermediul a 30 de filiale cu peste 6.000 de angajați, fiind astfel acoperite 70 de țări reprezentând piețe în curs de dezvoltare.