Cercetarea

reprezintă coloana vertebrală a companiei Lilly

Laboratoarele de Cercetare Lilly (LRL) descoperă și dezvoltă medicamente inovatoare de înaltă calitate, care îi ajută pe oameni să fie mai sănătoși, mai fericiți și să trăiască mai mult. Această activitate este realizată în condiții sigure și rentabile, într-o atmosferă de optimism, colaborare, calitate și conformitate.

Investiția noastră în cercetare și dezvoltare a fost menținută la un nivel crescut pe o perioadă de mai mulți ani. Rezultatul acestei investiții este apariția unuia dintre cele mai numeroase portofolii de produse aflate în stadiile inițiale de cercetare din industrie, respectiv peste 60 de molecule ce pot deveni în viitor medicamente.
 

Cercetarea reprezintă „inima” afacerii și „sufletul” companiei

Dl. Eli Lilly, descendent al fondatorului companiei Lilly, Colonelul Eli Lilly


Având unități de cercetare și dezvoltare amplasate în 8 țări și cercetare clinică desfășurată în peste 55 de țări, Lilly investește în acest domeniu un procentaj de circa 20% din venituri – un nivel peste media industriei. Investiția companiei Lilly în cercetare și dezvoltare în Europa s-a dublat în ultimul deceniu la peste 450 de milioane EUR/an.

Lilly sprijină inițiativa privind medicamentele inovatoare (Innovative Medicines Initiative) cel mai mare parteneriat public-privat european de cercetare și dezvoltare din domeniul științelor naturii și ale vieții, și participă activ în aproximativ 19 proiecte în domeniile diabetului, neuro-științelor și oncologiei, investind astfel peste 20 de milioane de EURO.